Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2020 18:00
Čas čtení 1:42
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Expl0ited na extrémním MMA tréninku padá bez sil k zemi, VláďaVideos se koupe v ledové vodě

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Epl0ited i Vláďa se stále aktivně připravují na vzájemný zápas.

Skloubit kariéru internetového baviče s přípravou na profesionální MMA zápas je náročnější, než si leckterý fanoušek může myslet. Důkazem toho je nové video z produkce domácí organizace Oktagon MMA, která zastřeší očekávanou válku youtuberů Expl0ited vs. VláďaVideos. V nových záběrech se dozvíš, jak vypadá obyčejný den v jejich neobyčejných životech a jak náročný režim musí zvládat.

Jako Rocky

Vláďa svůj den začíná zajímavým rituálem, který by jen tak někdo neustál – koupelí v ledové vodě. Tu má napuštěnou v barelu, který mu stojí na balkóně. Ráno po snídani vyráží trénovat, během dne řeší schůzky, po kterých jej čeká další tréninková jednotka a zcela vyčerpaný se na konci dne vrací domů.

Kvůli protipandemickým opatřením v Česku nicméně Vláďa nemohl trénovat tradičně v gymu, jak je zvyklý, ale musel se přizpůsobit podmínkám. Trénoval proto venku nebo dokonce v prostorách prázdné hospody. „Je to trošku takovej Rocky,“ říká Vláďa.

Odpočinout si však po celodenní námaze ještě nemůže. Čekají jej totiž povinnosti spojené s jeho kariérou youtubera, kterou nemůže odložit na vedlejší kolej. Během přípravy na MMA zápas tak musí na sto procent zvládat sportovní aktivity i tvorbu obsahu na YouTube.

Exp0ited potí krev 

Podobně je na tom samozřejmě i jeho slovenský kolega Expl0ited. Ten kromě pracovních povinností a soukromých záležitostí z poslední doby musí zvládat také extrémně náročné tréninky, při kterých jej legendární trenér Ilja Škondrič rozhodně nešetří. Hned několikrát si tak mohou diváci všimnout, jak se zcela vysílený Explo svalí k zemi. Po tréninku jej navíc ještě čekají mítinky a práce profesionálního youtubera. 

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ☄️ Vláďa Kadlec ☄️ (KOMIK) (@vladavideos)

Boj se strachem 

Expl0ited v novém videu mimo jiné poznamenal, že lidé si často mylně myslí, že nabídku na zápas oba borci přijali kvůli penězům. To je ale podle slovenského youtubera nesmyslná představa

„My jsme si sem přišli vyzkoušet, jaké to je se na rok zatnout, makat a nepustit. Sáhnout si na dno svých sil. Bojuju se vším svým strachem a kvůli tomu jsem tam chtěl jít, protože mám takový pocit, že mě to potom posílí na zbytek života, tak to byl ten důvod,“ vysvětluje Explo svou motivaci, proč do se této výzvy pustil.

Dvojice takto známých osobností navíc pomůže rozšířit povědomí o tomto sportu mezi svými příznivci z řad mladších generací. Ti si pak například právě díky Expl0itedovi a Vláďovi přijdou někdy tréninky MMA nebo jiného bojového sportu sami vyzkoušet a třeba u něj už zůstanou.

Doporučeno
Co říká Rytmus o MMA zápasu youtuberů Explo vs. Vláďa? O názor se podělil i Karlos Vémola a Jirka Král Co říká Rytmus o MMA zápasu youtuberů Explo vs. Vláďa? O názor se podělil i Karlos Vémola a Jirka Král 19. srpna 2020 18:01

Kdy přesně se fanoušci války youtuberů Expl0ited vs. VláďaVideos dočkají, není zatím kvůli koronavirové pandemii jisté. Oba nyní mají alespoň více času na přípravu, jejímž výsledkem snad bude kromě velké show i atraktivní sportovní podívaná.

Anketa:
Kdo podle tebe vyhraje?
Expl0ited
VláďaVideos
Remíza
Expl0ited
47 %
VláďaVideos
40 %
Remíza
13 %
Domů
Sdílet
Diskuse