Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 16:30
Čas čtení 1:29
Martin Mičuda

Lamborghini představilo dosud nejbrutálnější Huracán na světě. Stovku dá za 3 sekundy

Lamborghini představilo dosud nejbrutálnější Huracán na světě. Stovku dá za 3 sekundy
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.lamborghini.com/english/latest-news/all/racetrack-to-road--the-new-lamborghini-hurac-n-sto/s/b85db4c2-ffbd-43df-9cfa-b7a2c1fed4dc" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">lamborghini.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Huracán STO odkazuje na úspěchy v motorsportu.

Baby Lambo, tedy Lamborghini Huracán, je na trhu již od roku 2014 a za ostatní roky jsme poznali řadu jeho derivátů. Modelová řadu V10 tak počítá s velkým počtem všelijakých verzí.

Nejnověji se k ním přidává další, dosud nejpropracovanější varianta. Nese dodatek STO (Super Trofeo Omologato) a odkazuje na úspěchy v motorsportu.

Právě tam totiž Lamborghini poslední roky směřuje mimořádnou pozornost, a to s poměrně velkým úspěchem. Italský výrobce se proto rozhodl postavit doslova ryze okruhový počin se silniční homologací.

Tomu odpovídá samotný design, který je značně inspirován závodními speciály. Zmiňme manuálně nastavitelný a opravdu rozměrný zadní spoiler, masivní otvor pro přívod vzduchu na střeše, specifické otvory na přední kapotě či členitý přední splitter.

Lambo STO
Zdroj: media.lamborghini.com
Domů
Sdílet
Diskuse