Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2020 18:29
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Oficiálně: Deadpool 3 našel nové scénáristy. Ve filmu by se mělo nadávat a měl by být součástí marveláckých filmů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film začínají oficiálně připravovat.

Konečně došlo k oficiálnímu potvrzení Deadpoola 3. Čekali jsme na to dlouhá léta a čekání se ještě prodloužilo, když Disney v roce 2018 koupilo studio Fox, a tím pádem získalo i práva na Deadpoola.

Zahrne ho do Marvel Cinematic Universe (MCU), nebo bude Deadpool fungovat ve vlastním světě? Oficiálně to potvrzeno nemáme, ale zdá se, že bude skutečně figurovat ve stejném světě jako Thor, Strážci galaxie či Spider-Man.

Doporučeno
Alan Rickman si až do smrti psal deníky, popisuje i natáčení Harryho Pottera. Jeho zápisky vyjdou v knižní podobě Alan Rickman si až do smrti psal deníky, popisuje i natáčení Harryho Pottera. Jeho zápisky vyjdou v knižní podobě 22. listopadu 2020 18:09

Deadline informuje, že Ryan Reynolds (představitel hlavní role a producent) se v uplynulých týdnech setkával s různými scénáristy a diskutoval s nimi o tom, jaké plány mají pro Deadpoola.

Nakonec si společně s Marvel Studios a Disney vybral sestry Wendy Molyneux and Lizzie Molyneux-Loeglin. Ty jsou zodpovědné za produkci a scénář úspěšné seriálové, animované komedie Bob’s Burgers.

Zpět
Sdílet
Diskuse