Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2020 9:25
Čas čtení 0:56
Miriam Rumanková

Přítelkyně se s Angličanem rozešla, tak si místo ní koupil dvě husy. Chodí s nimi dokonce i na drink

NEWS
Uložit Uložené

Sousedé si stěžují na nesnesitelný hluk. Kvůli nepříjemným zvukům, které husy vydávají mu hrozí pokuta přes 130 tisíc korun.

Se Svenem Kirbym se rozešla jeho přítelkyně během pandemie koronaviru. Zdrcený muž si opatřil dvě husy, aby se necítil ve svém bytě osamělý a aby mu někdo dělal společnost. Zvířata začala vadit jeho sousedem, protože jsou prý hlučná. Informuje o tom portál Metro.

Za husy 34letý muž zaplatil do 2 600 korun a pojmenoval je Beep Beep a Norbert. O své miláčky se vzorně stará, dovolí jim volně běhat po celém bytě, dokonce jim obléká pleny a vodí je na procházky po okolí. Známou se trojice stala už tehdy, kdy Sven vzal své kamarády na drink do pubu.

Doporučeno
Alan Rickman si až do smrti psal deníky, popisuje i natáčení Harryho Pottera. Jeho zápisky vyjdou v knižní podobě Alan Rickman si až do smrti psal deníky, popisuje i natáčení Harryho Pottera. Jeho zápisky vyjdou v knižní podobě 22. listopadu 2020 18:09

Sven v těchto dnech čelí těžké situací, protože mu přišla zpráva od úřadu hlásající, že jeho husy jsou příliš hlučné a musí se jich zbavit. Má na to 28 dní a pokud svou povinnost nesplní, hrozí mu pokuta až do výše 5 000 liber. „Miluju své husy, mají skvělou povahu. To, že se jich mám zbavit, mi láme srdce,“ řekl Sven a dodal, že se cítí, jako kdyby mu chtěli odebrat vlastní děti. Podle jeho slov ho Beep Beep a Norbert považují za mámu.

Domů
Sdílet
Diskuse