Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2020 15:16
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Katarzia: Porno mě přestalo bavit, celibát si užívám

REFRESHER
Uložit Uložené

Pusť si náš nový rozhovor.

Feminismus, hudba i vztahy. To jsou některá s témat, která jsme probrali se známou slovenskou zpěvačkou a písničkářkou Katarzií v našem novém rozhovoru, který si můžeš pustit na YouTube.

V něm si naše moderátorka Petra popovídala s touto mladou umělkyní mimo jiné o jejím novém albu s názvem Celibát, ale v neposlední řadě se námi autorka několika úspěšných desek podělila také o svůj názor na situaci kolem potratů v Polsku, kde jsou ženám ubírána práva.

Dozvíš se ale také to, v čem Katarzii inspirují děvčata z podcastu Vyhonit ďábla, jak jí pomáhá běhání nebo také třeba o nástrahách sociálních sítí.

Doporučeno
Souboj obrů, korunovace šampionky a plno tvrdých ukončení v 1. kole. Oktagon 18 nabídl MMA fanouškům další skvělou show Souboj obrů, korunovace šampionky a plno tvrdých ukončení v 1. kole. Oktagon 18 nabídl MMA fanouškům další skvělou show 21. listopadu 2020 22:47

A aby toho nebylo málo, celou nesestříhanou verzi rozhovoru si můžeš pustit na našem Spotify, kde se dozvíš ještě několik zajímavých informací navíc. Je tedy jen na tobě, které verzi rozhovoru dáš přednost. Přejeme příjemný poslech!

Odebírej nás na Spotify

Zpět
Sdílet
Diskuse