Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Článek obsahuje produkty a inzerci vícero společností.
25. listopadu 2020 12:00
Čas čtení 4:44
Tereza Šnajdrová

10 vánočních dárků pro ženu

ZAJÍMAVOSTI VÁNOCE
Uložit Uložené

Štědrý večer se blíží a ty ještě nemáš dárky pro svojí drahou polovičku? Přinášíme ti deset tipů, díky kterým bude výběr dárku o něco snažší.

Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a ty ještě nemáš dárek pro svoji holku, mamku, ségru nebo kamarádku? Vybírat dárek pro ženy je možná jednodušší, než si myslíš. Pokud tápeš a nevíš, čím jí udělat radost, tak scrolluj dál. V tomhle článku ti totiž přinášíme 10 tipů na jedinečné dárky, které potěší každou dívku.

Doporučeno
Jaké batohy nebo ledvinky vybrat k Vánocům? Udělali jsme srovnání těch nejlepších kousků Jaké batohy nebo ledvinky vybrat k Vánocům? Udělali jsme srovnání těch nejlepších kousků 9. prosince 2018 17:24

Každá žena ráda pečuje o svůj zevnějšek

S kosmetikou tedy nikdy nemůžeš šlápnout vedle. V adventním období také mnoho značek přichází na trh s nejrůznějšími vánočními balíčky, a tak jí můžeš pořídit skvělé produkty za ještě lepší cenu. Stačí mrknout třeba na web Sephory a na pár kliků můžeš mít za pár dní perfektní dárek doma.

Vybírat můžeš jak z dekorativní kosmetiky, tak z té pleťové. Že si netroufneš odhadnout, jaký odstín rtěnky jí sedne nebo která tvářenka půjde k jejímu odstínu pleti? Nevadí. Existují produkty, které jsou tak univerzální, že jejich výběr nebude hledáním jehly v kupce sena. Každou ženu určitě potěší třeba řasenka její oblíbené značky, pleťový krém nebo třeba sada štětců na líčení.

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: instagram.com/sephoraczechrepublic
Telefon jako stylový doplněk? Žádný problém

Touží po novém telefonu, díky kterému bude moct stále chatovat se svými kamarádkami a fotky na Instagram bude mít kvalitnější než kdy předtím? Pak sáhni po novém Samsungu Galaxy S20 FE, který díky svým šesti barevným provedením slouží takové jako designový doplněk.

Navíc je vybaven čtyřmi skvělými fotoaparáty, vzadu se nachází tři - širokoúhlý, ultraširokoúhlý a teleobjektivy, pomocí kterých pořídíš fotky až profesionální kvality. Přední fotoaparát vhodný na selfiečka se chlubí 32Mpx rozlišením a nemusíš se bát ani fotek v šerém počasí. Certifikace IP68 se postará o parádní fotky i během sychravého počasí a telefon je navíc odolný vodě a prachu. Pořídit ho můžeš už od 16 990 korun.

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: Tisková zpráva Samsung
Potěš oko i duši pokojovkou

Pokojové rostliny jsou u lidí všech věků čím dál oblíbenější. Je to věc, která rozzáří její byt, potěší na pohled a zároveň v ní vyvolá pocit klidu. Pořiď jí nějakou zajímavou pokojovku a uvidíš, že tento dárek bude mít úspěch. Vybírat můžeš třeba na webu Pokojovky nebo u šikovné Sašy Střelcové v Hænke.

Pokud si myslíš, že pokojovka je levná blbost, která za chvíli umře, tak se pleteš. Na trhu existuje opravdu mnoho rostlin, kterými můžeš obdarovat svoji maminku nebo přítelkyni a některé z nich stojí až 7 tisíc korun. Řeč je o panašovaných květinách, které jsou svojí nemocí jedinečné a v interiéru vytvoří pravou oázu klidu.

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: instagram.com/akhilham
Daruj kouzelný šperk, který ji vydrží navždy

Něco mezi punkem a luxusem. I tak by se dalo mluvit o špercích Antipearle od české designérky Markéty Dlouhé Márové. Ta spojila svoji vášeň pro estetiku, módu a potápění, a dala tak vzniknout jedinečným doplňkům Antipearle, pomocí kterých Markéta vzdává hold rozmanitosti podmořského světa.

Šperky jsou vyráběny z pečlivě vybraných drahých kovů a kvalitních pravých perel, takže se v nich kloubí tradice, luxusu a současná elegance. Vybírat můžeš z velkého množství náramků, náušnic, řetízků, prstýnků a alternativnější dívku potěšíš třeba i luxusním septumem, který ji bude každý jenom závidět.

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: instagram.com/antipearle
S tímto deníkem na žádnou vzpomínku nezapomene

Darovat vzpomínky můžeš pomocí pětiletého deníku Tam & zpět, který ji pomůže na chvíli zastavit hektický život a uvědomit si, co je pro ni skutečně důležité. Tam & zpět je totiž netradiční deník, který se jí každý den v průběhu pěti let zeptá na nějakou otázku z jejího života a během několika let pak může sledovat svůj osobní vývoj, a to, jak se mění hodnoty v jejím životě.

Deník ji díky svým otázkám přinutí zamyslet se nad tím, co ji dělá v jistém momentě šťastnou, jak se ve svém životě posouvá a jak se mění její osobnost. A právě proto si ho zamilují všichni ti, kdo vzdali psaní deníku po pár dnech. S novou vánoční edicí deníku můžeš také udělat radost a zároveň podpořit dobrou věc, z každého prodaného kusu totiž firma pošle 100 Kč Jiříkovi, který trpí spinální svalovou atrofií a je doživotně připoután na vozíček.

Díky těmto 10 tipům jí vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: Tisková zpráva Tam & Zpět
Jedinečnou vůni ji vybereš v butiku Ingredients

Všechny ženy milují kvalitní a exkluzivní vůně, které se vymykají těm klasickým z drogerií. A právě takovou ji můžeš vybrat v butiku Ingredients, který se specializuje na ty jedinečné, jinde nesehnatelné parfémy z celého světa.

Vůně z Ingredients obsahují ty nejvzácnější vonné esence zpracované tradičními postupy, od kterých už většina moderních výrobců vůní ustoupila pro jejich nákladnost. V sortimentu mají více než dvacet značek, včetně oblíbeného Kiliana, Maisona Francis Kurkdjiana nebo třeba sortiment značky Diptyque. Butik je také znám svým skvělým servisem, takže pokud nevíš, co přesně tvojí holce voní, nemusím se ničeho bát. S ochotou ti pomůžou najít to pravé, čím ji na Vánoce dostaneš.

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: instagram.com/ingredients_store
Ráda vaří? Kuchařka už nemusí být jen nudným návodem

Feministky prominou, ale skvělým dárkem pro ženu může být také kuchařka. Dobám, kdy vznikaly nudné knihy plné receptů bez další přidané hodnoty již dávno odzvonilo. Kuchařky, které nyní najdeš na trhu ji poradí s jakoukoliv kuchyní a mnoho z nich ji také naučí, jak správně potraviny skladovat a mnoho dalšího.

Jednou z nich může být například Nejbarevnější kuchařka od Kamu, jež je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Kniha je plná tradičních i netradičních receptů, které se Kamu naučila při svých toulkách po celém světě, a kromě receptů ji také poučí o blahodárných účincích potravin a dozví se i něco o kultuře z jiných zemí.

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: instagram.com/chefkamu
Víkend plný dobrého jídla a wellness

Každá z nás si zaslouží víkend plný odpočinku, wellness a kvalitního jídla. Ačkoliv teď není vhodná doba na cestování, začíná se blýskat na lepší časy a rekreační pobyty v Čechách budou snad již brzy možné. Proto ji už teď můžeš pořídit výlet, na který jen tak nezapomene.

Jedním z takových míst je například penzion Zikmundov, který se nachází jen kousek od Brna u hradu Buchlov. Kromě luxusního ubytování na vás bude čekat také jedinečný gastro zážitek. Všechno jídlo, které vám na Zikmundově připraví, je uvařeno z lokálních surovin a podle nejnovějších trendů. Po dobrém jídle pak nejen v noci můžete společně vyrazit na koupel v dřevem vytápěném sudu pod zářícími hvězdami. Tahle romantika ji prostě dostane.

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: instagram.com/zikmundov
Karanténa nás uvěznila doma. Co takhle začít kreslit?

Karanténa nás uvěznila doma, posilovny jsou zavřené a ona neví, co by ve svém volném čase dělala? Tak podpoř její kreativní stránku a daruj ji kurz kreslení. Mnoho z nich probíhá i nyní pomocí online výuky, a tak se může zapojit takřka ihned.

Online kurzy ji naučí vše od míchání barev, přes malování olejem a skicování, až po klasické kresby tužkou. Je jen na ní, jaký styl se jí zalíbí a čemu se bude chtít věnovat. Kresba tužkou, uhlem, suchým pastelem, tuší? Malba akrylem, temperami či olejem? Žádný problém. Míst, kde nyní probíhá online výuka je habaděj, tak stačí chvilka a máš pro ni perfektní dárek, na který nikdy nezapomene.

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: instagram.com/d_malinova
Všechny okamžiky si bude pamatovat díky Polaroidu

Polaroid je něco, díky čemu si může uchovat všechny hezké momenty na jednom místě. Nepotřebuje umět fotit, aby zvládla ovládat tuhle malou krabičku, z níž ji během pár sekund vyleze fotka, která skvěle zachytí vibe celého okamžiku. Móda polaroidů se vrací a vybírat můžeš hned z několika typů a barev.

Sáhnout můžeš například po Polaroidu 635 CL, který se řadí mezi jednu z nejhezčích kamer z legendární řady 600 v cool černém provedení s ikonickým duhovým páskem. Přístroj má k dispozici vestavěný blesk, automatickou expozici, díky které se sám postará o veškeré nastavení a ona si už pouze zvolí, jestli chce světlejší či tmavší snímky. 

Díky těmto 10 tipům ji vybereš ten nejlepší vánoční dárek
Zdroj: instagram.com/ania_wlszk
Domů
Sdílet
Diskuse