Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2020 17:13
Čas čtení 2:01
Richard Balog

Jennifer Lopez či The Weeknd s oblepenou tváří. Letošní American Music Award přinesly skvělé outfity

Jennifer Lopez či The Weeknd s oblepenou tváří. Letošní American Music Award přinesly skvělé outfity
Zdroj: Instagram / @amas
MÓDA
Uložit Uložené

Hudební, ale také herecké hvězdy na červeném koberci tentokrát převedly jednoduché kombinace, kterými se trefily přímo do černého.

V roce 2020 jsme bohužel neviděli několik prestižních předávání cen a proto nás těší, že 48. ročník American Music Awards nebo zkrátka AMAS proběhly. Nicméně, pochopitelně za přísných bezpečnostních opatření. 

Kromě skvělých vystoupení největších hudebních hvězd současnosti na pódiu Microsoft Theatre a představení vítězů jednotlivých kategorií, jsme důsledně sledovali, i co měli zúčastnění na sobě. 

Na červeném koberci v Los Angeles nám své outfity předvedly mnohé známé tváře, z nichž zmíníme Jennifer Lopez, The Weeknda, Paris Hilton, Malumu, Dua Lipu nebo Megan Fox poprvé po boku rapera Machine Gun Kellyho.

Doporučeno
My Dear Clothing, ODIVI či Pavol Dendis. Domácí módní scénu v roce 2020 ovládl streetwear, ale i poctivé krejčovství My Dear Clothing, ODIVI či Pavol Dendis. Domácí módní scénu v roce 2020 ovládl streetwear, ale i poctivé krejčovství 22. listopadu 2020 13:42

Jennifer Lopez vypadá úžasně a během AMAS 2020 nám to znovu dokázala stříbrným outfitem, ale také vystoupením s kolegou Malumem

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by American Music Awards (@amas)

Na stříbrné šaty vsadila také Paris Hilton, které přibývající roky sluší minimálně stejně jako Jennifer Lopez

Domů
Sdílet
Diskuse