Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2020 17:30
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

Muž z Floridy zachránil štěně z tlamy krokodýla. Skočil do vody a psa vlastníma rukama vysvobodil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ani jednomu zvířeti se naštěstí nic nestalo.

Stačila chvilka a štěně čtyřiasedmdesátiletého Richarda Wilbankse by se stalo krokodýlím obědem. Na konci října se totiž dravci podařilo jeho štěně Gunnera ulovit a stáhnout s sebou do vody. Wilbanks naštěstí štěněčí pláč zaregistroval, skočil do vody, a svého psa z tlamy plaza vyprostil. Celou situaci zaznamenalo video, které se stalo virálním.

Doporučeno
Johnny Depp zapózoval za mřížemi během přebírání ocenění. Soud nedávno nepřímo uznal, že bil svoji ženu Johnny Depp zapózoval za mřížemi během přebírání ocenění. Soud nedávno nepřímo uznal, že bil svoji ženu 23. listopadu 2020 15:45

Rychlá akce na pár sekund, která zachránila život psímu kamarádovi. Asi tak nějak vypadalo soupeření čtyřiasedmdesátiletého Richarda Wilbankse z Floridy a malého aligátora, který se snažil ulovit jeho štěně.

Jak je zřejmé z videa, když pes skončil ve spárách nebezpečného krokodýla, Wilbanks se bez váhání vrhl do vody, a začal bojovat o život svého čtyřnohého kamaráda. „Byl to šok, všechno se seběhlo strašně rychle. Instinktivně jsem zareagoval, adrenalin se ve mně nashromáždil a vlezl jsem přímo do vody za krokodýlem a Gunnerem,“ uvedl důchodce a bývalý lovec pro WBBH.

Celá akce byla natočena floridskými ochránci přírody kamerou, kterou měl Wilbanks na pozemku. Údajně přesně kvůli situacím, jakou je tahle. Organizace se domnívá, že je důležité, aby bylo video sdíleno se světem, aby se takové incidenty v budoucnu neděly.

Doporučeno
Lidí na ulici přibývá, uvádí zakladatelka Přestupky, která pomáhá lidem bez domova. Pomoz jí i ty nákupem věcí slavných osobností Lidí na ulici přibývá, uvádí zakladatelka Přestupky, která pomáhá lidem bez domova. Pomoz jí i ty nákupem věcí slavných osobností 20. listopadu 2020 15:33

Podle zpráv se ani jednomu z účastníků incidentu nic vážného nestalo. Gunner, stejně jako jeho páníček, vyvázli s pouhými šrámy, které se za chvíli zahojí. A malý aligátor byl z jezírka u domu v Lee County, kde Wilbanks bydlí, přesunut.

Domů
Sdílet
Diskuse