Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2020 11:20
Čas čtení 0:40
Richard Balog

Londýnský designér představil nejbizarnější úpravu tenisek Superstar, jakou jsme kdy viděli

Londýnský designér představil nejbizarnější úpravu tenisek Superstar, jakou jsme kdy viděli
Zdroj: Mr. Bailey
MÓDA
Uložit Uložené

Mr. Bailey proměnil ikonickou siluetu na umělecké dílo inspirované vyhynulými měkkýši a chapadly chobotnic. Na pulty prodejen se však nedostanou.

V roce 2020 jsme viděli množství bizarních módních kousků, ale londýnský designér Mr. Bailey nás před pár hodinami překvapil svou nevšední úpravou legendárních tenisek Superstar. Ikonickou siluetu značky adidas Originals v rámci programu „Catalyst for Change“ při oslavách jejího 50. výročí úplně změnil. Při její tvorbě se inspiroval vyhynulými měkkýši či chapadly chobotnic.

Doporučeno
Že se v chladném počasí nedá venku sportovat? S kolekcí COLD.RDY od adidasu to není problém Že se v chladném počasí nedá venku sportovat? S kolekcí COLD.RDY od adidasu to není problém 22. listopadu 2020 19:40

Daniel Bailey je známý svou láskou k teniskám, které rád přetváří do uměleckých děl, a své pověsti nezůstal nic dlužen. Výsledný kousek s názvem Ammonite Superstar je ztělesněním industriálního designu, který sice není snadno nositelný, ale zaujme prakticky ihned.

Domů
Sdílet
Diskuse