Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2020 19:38
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Zásnuby pod vlivem alkoholu a bez prstýnku. Poslechni si příběhy posluchačů podcastu Love is on the air

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslechni si bonusovou část podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Láska, sex a trápení. O tom je náš podcast Love is on the air, v němž se naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach každý týden zaměřuje na jiné téma z oblasti vztahů. Tím posledním se staly zásnuby a naši moderátoři ti mimo jiné přinesli několik cenných rad, které ti v případě, že se k tomuto kroku se svou polovičkou chystáš, rozhodně přijdou vhod.

Jak už ale bývá zvykem, nyní dostávají slovo naše posluchačky a posluchači, od kterých nám opět přišly osobní příběhy na probírané téma. V nové bonusové epizodě se můžeš přesvědčit o tom, že bohužel ne všechny příběhy o zásnubách mají šťastný konec, ale i o tom už ostatně vztahy jsou. 

Doporučeno
Mám tě ráda jako kamaráda. Už jsi tuhle větu někdy slyšel? A vyplatí se v případě friendzonu bojovat? Mám tě ráda jako kamaráda. Už jsi tuhle větu někdy slyšel? A vyplatí se v případě friendzonu bojovat? 24. listopadu 2020 12:14

A co se v dnešní porci příběhů dozvíš? Například o dívce, která při romantické procházce po Římě s přítelem očekávala žádost o ruku, ta ale nepřišla a později se dozvěděla, že je její partner zamilován do jiné ženy. Kvůli té nakonec naši posluchačku opustil. Vztah dalšího páru zase ztroskotal do roka a do dne od zásnub. I to se zkrátka někdy stává. V dnešním díle toho však na tebe čeká mnohem více. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse