Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2020 0:02
Čas čtení 0:34
Adam Smeták

Yzomandias vydal album Prozyum

NEWS ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslouchej další desku od hlavy Milion Plus.

Yzomandias přesně o půlnoci ze čtvrtka na pátek vydal své nové album Prozyum. Jeho vydání oznámil 9. listopadu a postupně fanouškům doručil jména hostů, tracklist a navazující klipy na tracky Designer Flow a JTNJD. Album si fanoušci mohli předobjednat už deset dní po jeho oznámení a do prodeje šel i merch v kolaboraci s ALURE a Evan Lure @prince.in.jeans.

Nejnovější deska hlavy labelu Milion Plus obsahuje 10 tracků a hostuje na ní 7 interpretů z Česka a Slovenska. Yzomandias se po delší době rozhodl dát prostor výhradně tuzemským umělcům, a tak si můžeš poslechnout featy od Nik Tenda, Kokyho, Smacka, Luisy,  Ektora Robina Zoota a nechybí ani Luca Brassi10x.

Doporučeno
Yzomandiase zastavila policie. První test na kokain mu vyšel pozitivní, krevní zkouška výsledek vyvrátila Yzomandiase zastavila policie. První test na kokain mu vyšel pozitivní, krevní zkouška výsledek vyvrátila 23. září 2020 16:04

Poslední desku Dobrá duše, srdce ze zlata vydal Yzomandias na začátku prosince loňského roku. Na další album jsme tedy čekali téměř rok. Zda to za to stálo a jak se nám nový projekt Yzomandiase líbí, ti popíšeme v recenzi, kterou můžeš očekávat v nejbližších dnech.

Anketa:
Jaký track z alba tě baví nejvíce?
Designer Flow
Amnezia
Někdy Je Míň Víc
Adikt Freestyle Remix
Zdál Se Mi O Tobě Sen
Heavy Tutti Guap
Jeď Tvrdě Nebo Jeď Domu
Rozdíl Mezi Náma
Cops & Opps
Ve Výšce
Designer Flow
20 %
69 Hlasů
Amnezia
8 %
30 Hlasů
Někdy Je Míň Víc
6 %
22 Hlasů
Adikt Freestyle Remix
6 %
21 Hlasů
Zdál Se Mi O Tobě Sen
9 %
31 Hlasů
Heavy Tutti Guap
8 %
28 Hlasů
Jeď Tvrdě Nebo Jeď Domu
15 %
53 Hlasů
Rozdíl Mezi Náma
7 %
24 Hlasů
Cops & Opps
8 %
28 Hlasů
Ve Výšce
13 %
47 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse