Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2020 12:33
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

Miley Cyrus vzpomíná na románek s kamarádkou i rozchod s manželem. Poslouchej nové album Plastic Hearts

HUDBA
Uložit Uložené

Popová hvězda Miley Cyrus vydává po čtyřech letech nové album.

Miley Cyrus vydává album Plastic Hearts. Nejnovější projekt popové zpěvačky obsahuje v digitální verzi 12 skladeb a tři bonusové alternativní verze některých z nich. Z hostů se můžeš těšit kromě Dua Lipy i na legendy Billy Idol a Joan Jett.

Album vychází po čtyřech letech od zatím posledního Younger Now a Miley má co říct, protože zvláště uplynulý rok byl v jejím soukromém životě turbulentní.

Doporučeno
Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) 25. listopadu 2020 16:08

Vše velmi podrobně mapovala i média, takže není tajemstvím její vztah s kamarádkou Kaitlynn, po kterém později zjistila, že přece jen netouží po ženě. Ve skladbách odkazuje i na bývalého manžela Liama ​​Hemswortha a již tradičně jde zejména o popové balady, které se prolínají s energičtějšími skladbami.

Ještě před týdnem vydala Miley i videoklip, kde se s kolegyní Dua Lipou objímají a líbají. Jde o typickou rádiovku, kterých je však na albu méně. S vizuály bude pravděpodobně mladá zpěvačka pokračovat i nadále.

Zároveň ji čeká i velké kolečko rozhovorů, přičemž jeden z těch nejzásadnějších s moderátorem Zanem Lowem již absolvovala, a tak se na něj můžeš podívat na YouTube. Vyprávěla v něm o svých posledních letech života, ale i momentech, které ovlivnily finální zvuk projektu.

Domů
Sdílet
Diskuse