Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2020 8:37
Čas čtení 1:01
Lukáš Čelka

Hrobník si proti sobě poštval fanoušky Maradony. Zneuctil jeho památku nevhodnou fotkou

NEWS
Uložit Uložené

Rovnou dostal i padáka.

Zaměstnanec argentinské pohřební služby se nechal vyfotit u rakve zesnulé fotbalové legendy Diega Maradony (†60) s palcem nahoru. Fotkou chtěl pobavit své kamarády, nedomyslel však, že si tímto způsobem proti sobě poštve tisíce lidí, informoval o tom portál Blesk.

Zatímco celý svět truchlil, hrobník Diego Molina neodolal touze po fotografii. Aby toho nebylo málo, udělat si stejnou fotografii, jakou měl s mrtvým tělem fotbalové legendy on sám, umožnil i dalším dvěma lidem. Hrobník následně dostal výpověď.

Doporučeno
10 nejlepších a nejpamátnějších gólů legendárního Diega Maradony. Angličany popravil gólem století i Boží rukou 10 nejlepších a nejpamátnějších gólů legendárního Diega Maradony. Angličany popravil gólem století i Boží rukou 25. listopadu 2020 20:44

Toto jeho nemístné chování vyvolalo obrovské pobouření ve světě. „Chci vidět toho tlusťocha, co udělal tu fotku, mrtvého. Chci ho mrtvého. Mrtvého!“ napsal jeden z fanoušků Maradony.

Domů
Sdílet
Diskuse