Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2020 14:39
Čas čtení 1:05
Martin Mičuda

Rolls-Royce ukázal v rámci exkluzivní edice Black Badge výstřední neonové laky

Rolls-Royce ukázal v rámci exkluzivní edice Black Badge výstřední neonové laky
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.rolls-roycemotorcars.com/rolls-royce-motor-cars-pressclub/article/detail/T0321288EN/rolls-royce-lights-up-black-badge-family-with-neon-nights’-paint-trilogy" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">rolls-roycemotorcars.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Laky budou v rámci individuálních úprav aplikovány na 3 modely – Wraith, Dawn a Cullinan.

Jakékoliv dosud zažité stereotypy o tom, že všechny speciální edice Black Badge od Rolls-Royce musí být nutně pouze černé, jsou nyní díky novým výstředním odstínům vyvráceny. Britský výrobce totiž uvedl na trh pestrou paletu odstínů „Neon Nights“, která nachází inspiraci v přírodě. 

Nově vyvinuté odstíny laku jsou v rámci programu individuálních úprav Bespoke aplikovány na Black Badge verze 3 modelů – Wraith, Dawn a Cullinan. Tři specifické a zároveň limitované odstíny čerpají podněty ve světě přírody.  

Ztvárňovat mají australskou rosničku zelenou, havajský květ a exotického motýla. Právě tyto neonové laky tak chtějí oslovit klientelu, která má odvahu být odlišná.

Rolls-Royce v rámci exkluzívnej edície Black Badge ukázal výstredné neónové laky
Zdroj: https://www.press.rolls-roycemotorcars.com/rolls-royce-motor-cars-pressclub/article/detail/T0321288EN/rolls-royce-lights-up-black-badge-family-with-neon-nights’-paint-trilogy
Zpět
Sdílet
Diskuse