Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2020 15:21
Čas čtení 0:45
Adam Smeták

V Německu vjelo do lidí na pěší zóně auto. 2 mrtví, 10 zraněných

NEWS NĚMECKO
Uložit Uložené

Policie řidiče zadržela.

V západoněmeckém městě Trevír vjel v úterý odpoledne řidič na pěší zónu. Dva lidi zabil a dalších deset zranil. Následně jej zadržela policie, která vyzvala občany, aby se vyhýbali centru města. Do pěší zóny vjelo podle svědků stříbrné SUV, které začalo zrychlovat. Řidičem má být 51letý muž z okresu z okresu Trier-Saarburg. Motiv je zatím neznámý.

„Máme několik zraněných lidí na pěší zóně, kteří byli zasaženi autem. Řidič byl zatčen,“ uvedl policejní mluvčí. Podle prvotních zpráv jsou na místě dvě oběti na životech. Zraněných je deset. Okolnosti případu zatím nejsou jasné, probíhá vyšetřování. Podle videa publikovaného na sociálních sítích zřejmě automobil zastavila neoznačená policejní vozidla s modrými majáky.

Doporučeno
Zajímá tě, kolik trestných činů se stalo ve tvé obci? Policie zveřejnila mapu kriminality Zajímá tě, kolik trestných činů se stalo ve tvé obci? Policie zveřejnila mapu kriminality 1. prosince 2020 12:01

Trevírská policie na Twitteru vyzvala, aby lidé na sociální sítě nepřidávali videa a fotografie z incidentu. Prý brzy doplní úložiště, kam je bude možné vložit.

Článek průběžně aktualizujeme 

Domů
Sdílet
Diskuse