Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2020 11:43
Čas čtení 5:40
Tereza Šnajdrová

Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor)

REFRESHER MACHINE GUN KELLY ROZHOVORY SE ZAHRANIČNÍMI UMĚLCI A UMĚLKYNĚMI
Uložit Uložené

S britským talentovaným zpěvákem Yungbludem o sexu, přátelství s Machine Gun Kellym, svobodě i jeho nové desce Weird!.

Yungblud, nadějný britský muzikant s přezdívkou spratek, se během několika měsíců vyšvihl z anglických klubů na velká pódia po celém světě. Před nedávnem dokonce nahrál singl s kapelou Bring Me The Horizon, duet se zpěvákem Imagine Dragons Danem Reynoldsem a také má několik společných songů s nejlepším kamarádem Machine Gun Kellym.

Mladý punker, který dnes vydává novou desku Weird!, mimo jiné bojuje za práva žen, sexuální rovnost a svobodu nás všech, pročež ho mnoho lidí označuje za hlas dnešní generace. O tom všem a dalších věcech jsme si s ním povídali při rozhovoru.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30

Jak bys popsal svoji hudbu? Přijde mi, že je žánrově nezařaditelná…

Přesně toho jsem chtěl docílit, nechci, aby moje hudba spadala do nějakého boxu, tam patří cereálie (smích). Hranice jsou pro sraby, ne pro bláznivé lidi a hudbu. Tím jsem se řídil i při tvorbě nové desky Weird!.

Ta vyjde už 4. prosince, na co se fanoušci mohou těšit?

Chtěl jsem, aby tohle album bylo hodně upřímné, songy na něm jsou strašně pravdivé. Ani u něj nelze přesně říct, v jakém žánru se ponese, nechtěl jsem dělat něco, co bude lehce zařaditelné, ale něco, co posluchače odpálí. Strašně se těším, až to bude venku.

To období teď bude divné, lidé se budou navzájem podkopávat, budou bojovat a je důležité zůstat opravdu takoví, jací jsme.

Co se snažíš jejím prostřednictvím předat fanouškům?

Chci jim jednoduše předat zprávu, že s tím vším, co se teď děje, bude ten život sakra těžký! To období teď bude divné, lidé se budou navzájem podkopávat, budou bojovat a je důležité zůstat opravdu takoví, jací jsme. To je to, co nás může zachránit a co nám pomůže růst. V životě potřebujeme svobodu.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 91950 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse