Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2020 11:47
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Ve vánoční parodii na skladbu Stan si zahrál i samotný Eminem: V hlavní roli jsou Santa a Playstation 5

ZAJÍMAVOSTI EMINEM
Uložit Uložené

Pete Davidson si v Saturday Night Live zahrál hlavní roli v parodii na Eminemovu skladbu Stan. Nechybí v ní však ani populární raper.

Vánoční parodie na skladbu Stan od Eminema v podání tvůrců Saturday Night Live tě chytí za srdce. Jde o vtipnou a zároveň velmi trefnou záležitost, v níž si hlavní roli zahrál komik a herec Pete Davidson. Tentokrát však nepíše skalní fanoušek dopis svému oblíbenému raperovi, ale Santovi. Důvodem je samozřejmě nejnovější konzole od Sony, kterou dnes získáš jen velmi těžko.

Doporučeno
Karlos Vémola uškrtil Babu Jagu a Pirát slaví velkolepou výhru. Takto vypadal nejočekávanější turnaj roku Oktagon 19 Karlos Vémola uškrtil Babu Jagu a Pirát slaví velkolepou výhru. Takto vypadal nejočekávanější turnaj roku Oktagon 19 5. prosince 2020 23:52

Nechybí ani Sir Elton John a množství odkazů, které ti připomenou legendární skladbu od nejúspěšnějšího rapového interpreta všech dob. I když to fejkový Stan nečekal, od Santy se dočkal odpovědi na svůj požadavek, v žádném případě ho však nepotěšila.

V úplném závěru 4minutového klipu uvidíš i samotného Eminema, který si pod stromečkem rozbaluje Playstation 5 ve vánočním svetru.

Saturday Night Live je populární americká show, která často paroduje události z kultury i politiky.

Domů
Sdílet
Diskuse