Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2020 20:57
Čas čtení 0:59
Martin Mičuda

Přijde ti nové 911 Turbo S málo výkonné? TechArt nabízí úpravu s výkonem až 710 koní

Přijde ti nové 911 Turbo S málo výkonné? TechArt nabízí úpravu s výkonem až 710 koní
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.techart.de/en/models/911/techart-for-992/turbo/interior/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">techart.de</a>
TECH
Uložit Uložené

Tuningová úprava zaručí ještě lepší dynamické parametry.

Společnost TechArt má dlouhá léta praxe s úpravami různých modelů značky Porsche. Dalo se proto čekat, že po odhalení vrcholné varianty 911 Turbo (S) generace 992 přijde na scénu tuningová alternativa. A to i přesto, že v sériovém stavu se bavíme o 650koňové raketě, která pokoří stovku za 2,7 sekundy! To ale kompetentním v TechArtu rozhodně nestačí.

Doporučeno
BMW opět šokuje. Modernizovaná X7 bude pravděpodobně vypadat přesně takto BMW opět šokuje. Modernizovaná X7 bude pravděpodobně vypadat přesně takto 10. prosince 2020 15:31

Jak je zvykem, drobným změnám se nevyhnul ani design. Jsme tak svědky hrstky výhradně karbonových nástavců, které dotvářejí exteriér a zároveň slouží k optimalizaci aerodynamiky – pozměněný přední nárazník se splitterem, nový boční kryt sání a prahy či rozměrnější zadní spoiler a upravený nárazník. Na jeho spodní části najdeme ještě větší dvojici koncovek výfuku s aktivními klapkami.

techart
Zdroj: www.techart.de
Zpět
Sdílet
Diskuse