Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2020 11:54
Čas čtení 1:02
Tímea Krauszová

Zažij volný pád při snaze uniknout smrtícím bestiím: V zábavním parku Jurassic Park v létě 2021 otevřou novou horskou dráhu

NEWS
Uložit Uložené

Universal tak rozšiřuje portfolio zážitků, které v parku nabízejí.

Universal Orlando Resort připravuje novou horskou dráhu, kterou doplní svůj zábavní park, který je inspirovaný Jurským parkem a je plný dinosaurů. Jejich cílem je posunout laťku co nejvýše a návštěvníkům nabídnout nezapomenutelný a vzrušující zážitek. Dráhu by chtěli zpřístupnit již v létě 2021. Půjde o nejdelší a nejrychlejší jízdu na celé Floridě, která prý nastaví nový standard při designu extrémních horských drah.

Jurassic Park
Zdroj: Universal Orlando

Zažij volný pád při snaze uniknout smrtícím bestiím

Jurassic World VelociCoaster bude nejnovějším přírůstkem v dinosauřími zábavním parku. Zběsilá jízda, při které jsi připoután jen přes pás, dosáhne v některých místech rychlost 112 km/h. V zoufalé snaze uniknout dinosaurům tě vyveze téměř 50 metrů do vzduchu, odkud budeš klesat v 80° strmém pádu a zažiješ v podstatě pocit volného pádu (jde o dosud nejstrmější pád v arzenálu Universalu).

Domů
Sdílet
Diskuse