Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2020 15:18
Čas čtení 0:53
Richard Balog

Klub, hotel, nebo byt? Čeští architekti navrhli bydlení pro milovníka techna, které je trochu tajemné, ale také bláznivé

Klub, hotel, nebo byt? Čeští architekti navrhli bydlení pro milovníka techna, které je trochu tajemné, ale také bláznivé
Zdroj: BoysPlayNice
KULTURA
Uložit Uložené

Interiér dokonale odráží osobnost majitele, který je odvážný, extravagantní a nebojí se neobvyklých kombinací či dlouhých večírků.

Český ateliér Perspektiv je známý zejména díky oceňovaným projektům kancelářských prostor, avšak Techno Lover Apartment odstartoval novou etapu jejich práce. Zkušený tým architektů ve složení Ján Antal a Martin Stára se pustil do rezidenčních objektů.

Prvním z nich je interiér pro milovníka techna, který ukazuje, že i ta nejnáročnější přání klienta splní přesně podle očekávání.

Doporučeno
Harry Styles bourá hranice genderové módy: „Nemusí to být X, nebo Y. Tyto hranice se stále více stírají.“ Harry Styles bourá hranice genderové módy: „Nemusí to být X, nebo Y. Tyto hranice se stále více stírají.“ 13. prosince 2020 9:29

Byt se nachází v Praze a má 118 metrů čtverečních, které při rekonstrukci prošly kompletní změnou dispozice. Stěn je v tomto moderním bydlení jen minimum a tam, kde bys hledal domácí pracovnu, najdeš DJský pult.

Domů
Sdílet
Diskuse