Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2020 15:54
Čas čtení 0:50
Lukáš Čelka

Vydavatelství čelí po katastrofickém startu hry Cyberpunk 2077 ostré kritice vlastních zaměstnanců

REFRESHER
Uložit Uložené

Vývojáři se obuli do představenstva společnosti během videokonference.

Polské vydavatelství her CD Projekt S.A. zažilo ve čtvrtek přesný opak klidné konference. Během interního videohovoru firmy se na její představenstvo hněval frustrovaný personál. Vedení se jim zároveň omluvilo za katastrofické spuštění hry Cyberpunk 2077, informoval o tom portál Bloomberg.

Vývojáři měli pole portálu klást vedení firmy otevřené a hrubé otázky týkající se reputace společnosti, nereálných termínů vydání hry a obrovských přesčasů, které museli trpět měsíce před vydáním hry.

Doporučeno
Rozbitý Cyberpunk 2077 si už v PlayStation obchodě nekoupíš. Společnost Sony ho po stížnostech odstranila Rozbitý Cyberpunk 2077 si už v PlayStation obchodě nekoupíš. Společnost Sony ho po stížnostech odstranila 18. prosince 2020 11:13

Jednání společnosti se uskutečnilo ještě před tím, než společnost Sony oznámila, že odstraňují Cyberpunk 2077 z obchodu PlayStation Store. Slíbili, že každý zákazník, který požádá o vrácení peněz za tuto hru, je dostane v plné výši zpět. CD Projekt, sice tvrdí, že se se společnosti dohodly, konkrétní informace však portálu neposkytly, včera však na svém Twitteru firma uvedla: „Po naší diskusi s PlayStationem bylo rozhodnuto o dočasném pozastavení digitální distribuce hry.“

Hru si předobjednalo více než 8 milionů hráčů, ale na starých konzolích je téměř nehratelná

Cyberpunk má sice některé nadšené recenze, ale jeho technický stav je příšerný a obzvláště na starých konzolích. Výmluvným ukazatelem toho, jak herní svět přijal vydání nedokončené hry, je zejména vývoj hodnoty akcií polského studia. CD Projekt v posledních dnech výrazně ztrácí hodnotu, což rozhodně netěší investory ani manažery. 

Domů
Sdílet
Diskuse