Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2020 9:32
Čas čtení 0:32
Lukáš Čelka

Internet má novou hrdinku: Žena riskovala svůj život a vrhla se do oceánu, jen aby zachránila sudy s pivem

NEWS
Uložit Uložené

Do oceánu měla skočit během bouře, kvůli čemuž mnozí tento její hrdinský čin soudí jako nezodpovědný.

Tak tomuto se říká skutečná láska k pivu. Žena z Austrálie se neváhala rozběhnout a skočit přímo do rozzuřeného oceánu a riskovat svůj holý život jen proto, aby zachránila dva sudy plné piva, informoval o tom portál LadBible.

Celý incident se měl odehrát blízko města Gold Coast na východě Austrálie. Žena, která nasadila svůj život kvůli dvěma sudům piva, pracovala v surfařské klubu. Do oceánu měla skočit během bouře, kvůli čemuž by mnozí lidé tento její hrdinský čin odsoudili jako nezodpovědný. Nestačilo moc a mohla si při tomto svém záchranářském aktu pořádně ublížit.

Doporučeno
Vědci se domnívají, že mohli objevit mimozemský signál: Rádiové vlny cizího původu přicházejí z nejbližší hvězdy ke Slunci Vědci se domnívají, že mohli objevit mimozemský signál: Rádiové vlny cizího původu přicházejí z nejbližší hvězdy ke Slunci 19. prosince 2020 17:34

Nakonec ale vše dopadlo tak, jak mělo. Sudy piva byly zachráněny, odsouzené k tomu, aby putovaly opět k výčepu a žena se stala hrdinkou internetu.

Domů
Sdílet
Diskuse