Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2020 16:11
Čas čtení 1:02
Martin Mičuda

Manhart předvedl dosud nejvýkonnější X7. Její prioritou ovšem není rychlost, ale průjezdnost terénem

Manhart předvedl dosud nejvýkonnější X7. Její prioritou ovšem není rychlost, ale průjezdnost terénem
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.manhart-performance.de/2020/12/15/mhx7-650-dirt-edition-vorbereitet-fuer-off-road-einsaetze/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">manhart-performance.de</a>
TECH
Uložit Uložené

Narozdíl od nedávno představené Alpiny XB7, tento tuningový počin má zaručit snadnější pohyb na nezpevněném povrchu.

Manhart Performance je známý tím, že se železnou pravidelností upravuje zejména mnichovské modely. Jinak tomu není ani tentokrát, i když jsme aktuálně svědky trochu méně typické úpravy. Ve věci je totiž největší SUV od BMW, tedy obrovská X7, kterou ale vyhledávaný tuner pro změnu připravil na lepší průchodnost terénem.

Doporučeno
Nová Lada Niva se ukázala v moderním kabátě, ale se starou technikou Nová Lada Niva se ukázala v moderním kabátě, ale se starou technikou 22. prosince 2020 13:31

Jak naznačuje už samotný název, MHX7 650 Dirt Edition, specialitka má zaručit snadnější pohyb na nezpevněném povrchu. Posloužit jí k tomu mají zejména 20" disky Black Rhino obuté do vysloveně terénních pneumatik Maxxis Bighorn MT-764 s rozměry 605/50 R20. Zároveň došlo ke zvýšení světlé výšky, protože vzduchové pérování nově dokáže zaručit o dalších 40 milimetrů vyšší světlost.

Zpět
Sdílet
Diskuse