Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2020 6:25
Čas čtení 0:50
Lukáš Čelka

12letý chlapec, který zorganizoval party na školních toaletách, pravděpodobně dostane novou techniku

NEWS
Uložit Uložené

Po medializaci vtipného příběhu si našel mladý DJ své podporovatele, kteří se rozhodli založit dobrovolnou sbírku na jeho novou techniku.

Už v neděli jsme tě informovali o mladíkovi, jehož talent učitelé zrovna nepodpořili. Dvanáctiletý Cael Bell se totiž rozhodl uspořádat párty pro své spolužáky na toaletách. Zábava však dlouho netrvala, školní dozor party rozpustil, zabavil mu techniku a zavolal jeho rodičům.

Doporučeno
Zákaz vycházení od 21. hodiny, zavřené bary, restaurace i služby. Jak by se změnil život v Česku v 5. stupni PES Zákaz vycházení od 21. hodiny, zavřené bary, restaurace i služby. Jak by se změnil život v Česku v 5. stupni PES 22. prosince 2020 21:16

Po medializaci vtipného příběhu našel mladý DJ své podporovatele, kteří se rozhodli založit dobrovolnou sbírku na jeho novou, lepší hudební techniku, informoval o tom portál LadBible. Jejím cílem je nasbírat 1 000 liber, za které chlapci koupí buď profesionálnější DJ-kontroler, notebook nebo výkonné reproduktory. Záleží hlavně na tom, kolik peněz se vybírá a co si Ceal řekne, že potřebuje.

Domů
Sdílet
Diskuse