Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2020 9:34
Čas čtení 1:04
Adam Novosad

18letá Američanka porušila kvůli příteli karanténu, vyměřili jí 4 měsíce ve vězení. Trest jí nyní o polovinu snížili

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Mladá Skylar měla absolvovat dvoutýdenní karanténu, namísto toho z hotelu odešla třetí den.

Mladá osmnáctiletá Američanka Skylar Mack se koncem listopadu vydala na Kajmanské ostrovy, kde se chtěla podívat, jak její přítel Vanjae Ramgeet bojuje v národním šampionátu vodních skútrů. Její plán měl jeden háček, informují The New York Times.

Po příjezdu na Kajmanské ostrovy musela strávit 14 dní v karanténě ve svém hotelovém pokoji, ale ona od pátečního příletu počkala do neděle a s negativním testem se vydala na pláž. Někdo si sice možná řekne, že přeci měla negativní test, ale pravidla ostrovů jasně uvádějí, že test musí pasažéři absolvovat až 15. den po úspěšném ukončení dvoutýdenní karantény.

18-ročná Američanka porušila kvôli frajerovi karanténu, tak dostala 4 mesiace v base natvrdo. Trest jej teraz o polovicu znížili
Zdroj: Cayman MarlRoad

Mladá Američanka sice viděla svého přítele soutěžit na vodních skútrech, ale odstranila si předtím inteligentní monitorovací náramek ze zápěstí. Organizátoři soutěže dostali o její přítomnosti echo, zavolali policii a Skylar Mack nakonec odsoudili na čtyři měsíce vězení natvrdo, stejně jako jejího přítele.

Doporučeno
Aktualizováno: Blatný chce, aby se i ve velkých obchodech prodávalo jen nezbytně nutné zboží Aktualizováno: Blatný chce, aby se i ve velkých obchodech prodávalo jen nezbytně nutné zboží 22. prosince 2020 19:56

Její rodina však tento trest nedokázala přijmout. Zburcovala přátele i známé a společnými silami se úřady na Kajmanských ostrovech snažila přesvědčit, že Skylar je občanka, která jinak dodržuje pravidla, a tak je čtyřměsíční trest příliš přísný.

Domů
Sdílet
Diskuse