Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. prosince 2020 8:25
Čas čtení 0:46
Richard Balog

Takto vypadá A$AP Rocky v pánských šatech ze společné kolekce AWGE x Marine Serre

Takto vypadá A$AP Rocky v pánských šatech ze společné kolekce AWGE x Marine Serre
Zdroj: Marine Serre
MÓDA
Uložit Uložené

Předčasný vánoční dárek pro všechny fanoušky nejznámějšího rapera z Harlemu a extravagantní módy.

Aktuální móda nemá žádné limity a společná mini-kolekce kreativního domu AWGE, za kterým stojí A$AP Rocky a francouzské návrhářky Marine Serre je toho jasným důkazem. Obě strany přitom pokračují v boji proti stereotypům genderové identity. Hlavním lákadlem tak jsou pánské šaty za 26 tisíc korun. 

Doporučeno
Spolupráce mezi Gucci a The North Face je ódou na sportovní módu ze 70. let Spolupráce mezi Gucci a The North Face je ódou na sportovní módu ze 70. let 22. prosince 2020 18:45

Jen před několika týdny nám podobný návrh představil i italský módní dům Gucci, který vsadil na kostkovaný motiv a stuhy. Hlava seskupení A$AP Mob přitom zašla v rámci designu do mnohem extravagantnějších vod a výsledkem jsou šaty vyskládaní z několika vrstev s řadou různých potisků a lehkých materiálů. 

Celá mini-kolekce byla představena v den, kdy proběhla konjukce Saturnu s Jupiterem, což podle astrologů znamená začátek nové doby. Stejně to vnímají také A$AP Rocky s Marine Serre, kteří dělají vše pro to, aby byli lidé k sobě ohleduplnější nejen v rámci módního smýšlení a danou symboliku považují za skvělý začátek změny.

Kromě zmíněných šatů v nabídce najdeš džíny s monogramem, pánské legíny, skvělou péřovou bundu, durag, vzorovanou kuklu či kožené kalhoty. Až 75 % modelů bylo vyrobeno ze starších kolekcí francouzské návrhářky, což považujeme za skvělý krok směrem k udržitelnosti módního průmyslu. 

V případě zájmu a plné peněženky jednotlivé kousky najdeš na oficiální stránce Marine Serre

Domů
Sdílet
Diskuse