Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. prosince 2020 9:35
Čas čtení 0:53
Daniel Mikolášik

Učitelku kvůli koronaviru vyhodili ze školy. Lechtivými fotkami dnes vydělává 215 tisíc korun měsíčně

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Už pár měsíců poté, co dostala výpověď ve škole, přesáhla na svém instagramovém profilu milion followerů.

Bývalá 23letá učitelka z Los Angeles jménem Riley Summers si rozhodně nemá na co stěžovat. Po ukončení své pedagogické činnosti si totiž výrazně polepšila. Kvůli pandemii koronaviru došlo ve škole, kde učila, k personálním změnám a pro snížení nákladů ji vedení propustilo.

Doporučeno
Oceňuji krásu obou pohlaví, říká model a vloger Jan Hrdlička. Svým hrdličkám radí s románky nebo hygienou, občas někoho zdrbnou Oceňuji krásu obou pohlaví, říká model a vloger Jan Hrdlička. Svým hrdličkám radí s románky nebo hygienou, občas někoho zdrbnou 23. prosince 2020 13:00

Jak ale píše portál News.com.au, Riley se dnes živí jako modelka a vydělává daleko více, než před pandemií. Nyní díky svému půvabnému zevnějšku vydělává 10 000 amerických dolarů měsíčně, což je v přepočtu přibližně 215 tisíc korun. Ve školství přitom ročně vydělávala 48 000 dolarů (zhruba 1 035 000 korun).

Celá její kariéra modelky začala po vyhození z práce, když na Instagram začala přidávat své odhalenější fotografie. Úspěch přišel téměř okamžitě. Už za pár měsíců přesáhla na svém profilu milion followerů. Dnes jich má ještě o pár stovek tisíc více.

Domů
Sdílet
Diskuse