Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2020 16:07
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

Prezidentka Zuzana Čaputová napekla s dětmi ze střední školy perníčky těm, kteří byli během Vánoc ve službě

NEWS
Uložit Uložené

Hlava státu podpořila všechny, kteří museli během Štědrého dne pracovat, aby se my ostatní cítili komfortněji.

Velké poděkování patří všem zdravotníkům, lékařům, hasičům, policistům, ale i prodavačkám či pumpařům, kteří kvůli komfortu a bezpečí ostatních pracovali i během Štědrého dne. Prostřednictvím sociální sítě lidem poděkovala i slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, která si pro ně připravila i symbolické překvapení v podobě perníků.

„Jelikož jsem tolik pečiva nedokázala napéct sama, děkuji za pomoc Střední odborné škole hotelových služeb a obchodu v Bratislavě. Svým přičiněním tak udělali radost alespoň některým lidem, kteří tráví svátky bez svých rodin,“ uvedla na Facebooku hlava státu.

Doporučeno
Zeman: Chci vyzvat všechny občany, aby se nechali očkovat proti koronaviru Zeman: Chci vyzvat všechny občany, aby se nechali očkovat proti koronaviru 26. prosince 2020 13:09

Za běžných okolností by využila možnost poděkovat zaměstnancům nemocnic či záchranných složek osobně. Bohužel, vzhledem k opatřením je zodpovědné zůstat doma. „Nesmírně si vážím Vaší práce, která je pro nás všechny nenahraditelná nepřetržitě celý rok, bez ohledu na všední, či sváteční dny. Patří vám moje upřímné díky,“ píše prezidentka.

Domů
Sdílet
Diskuse