Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2021 13:46
Čas čtení 0:23
Denisa Bodková

Slaytiiina reaguje na komentáre od svojich hejterov (INTERHEJTY)

REFRESHER
Uložit Uložené

Kontroverzná postava slovenského internetu si z hejtu ťažkú hlavu nerobí, dokonca ho zbožňuje.

Adam Nemeček a.k.a Slaytiiina je na slovenskom internete dobre známy. Svojimi videami zabáva tisíce fanúšikov, no podobné množstvo ľudí aj pohoršuje. My sme si ho tentokrát zavolali do Refresher štúdia, aby reagoval na komentáre od svojich hejterov.

Tí ho kritizujú za to, že nemá dobrý vplyv na deti, nepekne sa vyjadrujú o jeho zovňajšku a pesničku, ktorú spravil s Norou Kabrheľovou, prirovnávajú ku Covidu-19.

Doporučeno
Slaytiiina: Nejradši bych měl 3 kluky a 2 holky. Známí muži z showbyznysu se jako heterosexuálové tváří jen na veřejnosti Slaytiiina: Nejradši bych měl 3 kluky a 2 holky. Známí muži z showbyznysu se jako heterosexuálové tváří jen na veřejnosti 6. prosince 2020 14:21

Adam a.k.a. Slaytiiina však tvrdí, že svojich hejterov miluje nadovšetko a že ho nič nedokáže potešiť viac, ako koment od svojho nepriaznivca.

Do komentu môžeš napísať, koho by sme si na Interhejty mali pozvať nabudúce. 

Domů
Sdílet
Diskuse