Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2021 7:46
Čas čtení 1:03
Tímea Krauszová

Po 10 letech je zachránili ze zavřeného pokoje. Tři sourozenci v Indii nezvládli smrt matky a odmítali vyjít ven

NEWS
Uložit Uložené

Našli je v hrozném stavu, vyvinuly se u nich i mentální poruchy.

Tři sourozenci se po smrti své matky zamkli v pokoji a odmítli vyjít ven. Navzdory naléhání otce tam dva chlapci a jedna dívka strávili neuvěřitelných deset let, jídlo jim otec nosil před dveře. Izolace a nedostatečná hygiena se podepsaly na jejich fyzickém i psychickém zdraví, píše iDnes. Případ se stal v indickém městě Rádžkót.

Doporučeno
O panictví přišel dvakrát s tou stejnou dívkou. Malá dvojčata znásilňovala jejich máma, ale jeden z nich vše v 18 letech zapomněl O panictví přišel dvakrát s tou stejnou dívkou. Malá dvojčata znásilňovala jejich máma, ale jeden z nich vše v 18 letech zapomněl 14. listopadu 2020 14:30

Vyvinula se u nich schizofrenie

Trojice dětí strávila v izolaci 10 let, byli ve věku 30-42 let. Jejich otec, 80letý bývalý vládní úředník, jim před dveře vždy nosil jídlo. Nakonec po letech požádal o pomoc místní neziskovou organizaci, protože přestali odpovídat. Dobrovolníci vyrazili dveře a to, co v pokoji našli, jim vyrazilo dech.

Bratři leželi na podlaze nazí, sestra byla sice oblečená, ale všichni tři byli v zuboženém stavu. V pokoji neskutečně smrdělo, protože tam nebyla ani toaleta, celá místnost byla v dezolátním stavu. Nikdo nechápe, jak tam dokázali přežít tolik let.

Sourozence vykoupali a dali jim čisté šaty, ostříhali je a muže i oholili. Později šli na lékařskou prohlídku. Vyvinula se u nich schizofrenie, jeden z bratrů přestal mluvit, druhý trpí částečnou ztrátou paměti. Žena je na tom nejlépe, právě ona se o bratry starala a dávala jim jídlo od otce. Kromě jídla jim dával i noviny, které si vždy přečetli – nahromadily se jich tři plné vozíky.

Domů
Sdílet
Diskuse