Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2021 17:07
Čas čtení 3:00
Viktor Kniš

Rytmus: Novináři humor pochopili, jen chtěli využít mé jméno v titulcích. Očkovat se nechám, když to bude vyžadovat situace

NEWS
Uložit Uložené

Videa Rytmuse na sociální síti byla ironií. Utahoval si z lidí, kteří si myslí, že očkování může mít nereálné vedlejší účinky.

Několik deníků v titulcích už několik dní uvádí, že se Rytmus mohl dát přednostně očkovat. Odvolávají se na videa a komentáře z jeho instagramového profilu a skutečnost, že člen skupiny Kontrafakt Anys je kardiochirurgem, který by teoreticky mohl mít možnost domluvit přednostní očkování, protože pracuje v Národním ústavu srdečních a cévních chorob.

Nemocnice v bratislavském Ružinově, kde očkují zdravotníky NÚSCH, neeviduje jméno Patrik Vrbovský na seznamu lidí, kteří by dostali vakcínu mimo pořadí, potvrdila mluvčí ústavu pro SME.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Rytmus: Novináři humor pochopili, jen chtěli využít mé jméno v titulcích

Rytmus zveřejňoval videa se zvířecími filtry a neexistujícími vedlejšími účinky vakcíny ještě mnohem dříve, než vypukla kauza Dominiky Cibulkové. První přidal na sociální síť ještě 2. ledna 2021. Podobných videopříspěvků s filtry z aplikace Snapchat má za poslední měsíce na profilu zveřejněných několik.

Doporučeno
Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) 27. prosince 2020 14:37

Po zveřejnění informace o přednostním očkování tenistky napsala některá média, že naočkován může být i Rytmus a dokazovat to mají právě příspěvky na Instagramu. Jelikož člen Kontrafaktu má s novináři bohaté zkušenosti a rád provokuje, natočil další video, tentokrát s příběhem o tom, jak koupil vakcínu od „týpka ve výklenku“.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 93496 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Za jakých podmínek se nechá Rytmus očkovat
  • Proč se rozhodl zveřejnit zprávu novináře deníku SME
  • Proč nepovažoval za relevantní, aby vysvětloval, že koupil vakcínu ve výklenku a přeměnil se na kočku
  • Jaký typ obsahu Rytmus na Instagramu dlouhodobě sdílí a co z něj vyplývá
Domů
Sdílet
Diskuse