Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2021 13:26
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

YouTube zablokoval Donalda Trumpa. Následuje tak Twitter, Facebook či Instagram

NEWS TWITTER YOUTUBE
Uložit Uložené

Americký prezident Donald Trump dostal ban minimálně na jeden týden.

Po útoku na Kapitol, k němuž Donald Trump údajně podněcoval na sociálních sítích, dostal americký prezident ban také od společnosti YouTube. O tom, že po dobu minimálně jednoho týdne nebude moci nahrávat na tuto platformu nová videa, informovala platforma na svém Twitteru.

Doporučeno
Trumpovi natrvalo vymazali účet na Twitteru s 89 miliony sledovatelů Trumpovi natrvalo vymazali účet na Twitteru s 89 miliony sledovatelů 9. ledna 2021 8:07

Je tomu jenom pár dní, co sociální sítě Twitter, Instagram a Facebook zmrazily účty amerického prezidenta Donalda Trumpa. K nim se nově přidal i YouTube, který nejméně na jeden týden pozastavil možnost nahrávat nové příspěvky na jeho kanál a také smazal jeho poslední video, které porušuje pravidla. Platforma mu taktéž omezila možnost přidávat komentáře.

Donald Trump si však i nadále stojí za tím, že nenese odpovědnost za nešťastné události z minulé středy, kdy došlo k útoku na Kapitol, při němž o přišlo o život nejméně pět lidí. 

Domů
Sdílet
Diskuse