Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2021 22:05
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Liam Neeson končí s hraním v akčních filmech, kterými se proslavil po úspěchu Taken

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Neeson dá akčním filmům sbohem.

68letý Liam Neeson poskytl rozhovor webu ETOnline.com, ve kterém hovořil i na téma svých akčních filmů. Neeson každoročně natáčí několik akčních či thrillerový dramat, v nichž hraje často outsidera či charismatického zločince bránícího slabší. Tato formulka se mu zalíbila a až na několik výjimek se do jiných žánrů za posledních 10 let ani nedostal.

Pro herce to byl zlatý důl. Po úspěchu Taken si ho do těchto rolí zavolala snad polovina hollywoodských producentů a Neesonův „nový akční film“ na nás na internetu vyskakoval každých několik měsíců. Tyto snímky jsou ve většině případů jen průměrné žánrovky, ale své diváky si očividně neustále nacházely. Neeson se s nimi však plánuje nadobro rozloučit.

Doporučeno
Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Christian Bale a další hvězdy si zahrají ve filmu od režiséra snímku Fighter Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Christian Bale a další hvězdy si zahrají ve filmu od režiséra snímku Fighter 15. ledna 2021 18:08
Zpět
Sdílet
Diskuse