Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2021 15:41
Čas čtení 0:26
Lukáš Čelka

Dominika Cibulková bude od zajtra pravdepodobne pomáhať zdravotníkom pri testovaní

NEWS
Uložit Uložené

Po veľkej kritike národa kvôli prednostnému očkovaniu sa sama postaví do prvej línie.

Podľa informácií Denníka N bude Dominika Cibulková pomáhať zdravotníkom pri testovaní už od zajtra. Vypomáhať by mala v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave. Týmto gestom sa bude snažiť odčiniť, že sa nechala prednostne zaočkovať so svojím manželom, čím pobúrila veľkú časť národa.

Doporučeno
Zuzana Čaputová se s přítelem vyfotila v přírodě. Hejteři komentují, že porušila lockdown, nevědí, kde jsou Malé Karpaty Zuzana Čaputová se s přítelem vyfotila v přírodě. Hejteři komentují, že porušila lockdown, nevědí, kde jsou Malé Karpaty 18. ledna 2021 15:07

V čase, keď sa prevalilo, že je tenistka zaočkovaná, sa fanúšikom ospravedlnila so slovami, že sa nechala voviesť do omylu. 

„Ak by som čo i len tušila, že sa dopúšťam vážneho pochybenia, a že len nevypĺňam voľné miesto v poradovníku, v žiadnom prípade by som možnosť zaočkovať sa nevyužila,“  uviedla v tom čase vo svojom statuse tenistka. Po fiasku s predčasným zaočkovaním zároveň vyzvala ľudí, aby sa očkovania nebáli.

Domů
Sdílet
Diskuse