Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2021 18:58
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Nezařazení poslanci zvolení za SPD odmítají nosit roušky v Poslanecké sněmovně: Je to symbol nastupujícího nového světového řádu

NEWS KORONAVIRUS LUBOMÍR VOLNÝ SPD
Uložit Uložené

Poslanec Lubomír Volný to uvedl ve videu vyvěšeném na svém Facebooku.

Nošení roušek není pro všechny z nás příjemné, avšak jestliže tento krok může pomoci proti šíření koronaviru a ochránit životy dalších, rádi ho budeme respektovat. Bohužel se však najdou tací, kteří pokrývku úst považují za symbol něčeho většího a rozhodli se nedodržovat vládní nařízení. Jedněmi z nich jsou nezařazení poslanci zvolení za SPD Lubomír Volný a Marian Bojko.

Doporučeno
V těchto krajích Česka identifikovali britskou mutaci koronaviru V těchto krajích Česka identifikovali britskou mutaci koronaviru 19. ledna 2021 16:26

My z politických a občanských důvodů nebudeme v Poslanecké sněmovně nosit symbol nastupujícího nového světového řádu, globálního ekonomického resetu, roušky,“ říká Lubomír Volný ve videu, které vyvěsil na svém Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse