Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2021 20:23
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Toxický vztah aneb láska, která tě zničí. Jak poznáš toxického člověka?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Novou epizodu podcastu Love is on the air jsme zasvětili toxickým vztahům.

Odebírej nás na Spotify

Bohužel, vztahy nejsou vždy jen samá láska a porozumění. Někdy se totiž může člověk ocitnout v takzvaném toxickém vztahu, který bývá zaručeným receptem na katastrofu. Možná jsi někdy právě takový vztah zažil, možná jej právě teď prožíváš.

Nic se ale neboj. Právě tomuto tématu se totiž věnujeme v novém díle našeho pravidelného podcastu Love is on the air, v němž naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach tzv. toxické vztahy dopodrobna rozebrali.

Co to tedy vlastně toxické vztahy jsou? Jak se dá poznat toxický člověk? A mají s nimi nějakou osobní zkušenost i naši moderátoři? I tom se v dnešním, více než 70minutovém díle s pořadovým číslem 44 dozvíš.

Doporučeno
Kvůli poppers může člověk skončit i v nemocnici. Poslechni si bláznivé zážitky lidí s afrodiziaky Kvůli poppers může člověk skončit i v nemocnici. Poslechni si bláznivé zážitky lidí s afrodiziaky 14. ledna 2021 20:19

A jak už bývá zvykem, ve čtvrtek dostanou prostor opět příběhy na dané téma od našich posluchačů a posluchaček. Pokud máš tedy i ty nějakou historku ohledně toxických vztahů, se kterou by ses rád s ostatními podělil, napiš nám do zpráv. Třeba se právě i tvůj příběh dostane do bonusové epizody. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse