Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 11:17
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Peaky Blinders skončí filmem. Pracují na něm tvůrci seriálu

FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

Premiéru by mohl mít v roce 2023 nebo 2024.

Před pár dny jsme tě informovali, že tvůrci Peaky Blinders začali natáčet šestou a zároveň poslední sérii. Úspěšný britský seriál od BBC One ovládl srdce fanoušků po celém světě. Milujeme ho i my v redakci, a tak nás zpráva o konci nepotěšila. Můžeme ale aspoň být spokojeni s tím, že Peaky Blinders nebudou donekonečna natahovat a my se tak dočkáme kvalitního seriálu, který nás nikdy nenudil.

Doporučeno
Tom Holland rozbil počítač, když se přes Instagram dozvěděl, že bude Spider-Manem. Myslel si, že ho po Civil War vyhodí Tom Holland rozbil počítač, když se přes Instagram dozvěděl, že bude Spider-Manem. Myslel si, že ho po Civil War vyhodí 21. ledna 2021 12:32

Tvůrci ale v roce 2019 prohlásili, že by chtěli natočit ještě dvě série. Ta finální se nikam nevypařila. Ukazuje se, že scenárista a člověk, který za celým Peaky Blinders stojí, plánuje jeho příběh ukončit ve filmu. Steven Knight to prozradil v rozhovoru pro Deadline, více však odmítl odhalit. 

Šestou sérii bude režírovat Anthony Byrne, který natočil i předešlou. Možná se tedy chopí i filmu, přestože si myslíme, že celovečerák zrežíruje někdo slavnější. Vzhledem k tomu, že se momentálně natáčí 6. série, premiéry filmu se nedočkáme dříve než v roce 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse