Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 10:31
Čas čtení 1:41
Vojtěch Vanda

Bitka ve Sněmovně se stala vděčným meme materiálem. Vznikl Tumáš Flákanec nebo parodie útoku na Kapitol

ZAJÍMAVOSTI ČESKO LUBOMÍR VOLNÝ
Uložit Uložené

Poslanec Lubomír Volný (dříve SPD) se během čtvrtečního zasedání Sněmovny postaral o show, která neunikla českému internetu.

Včerejší konflikt v Poslanecké sněmovně zaregistroval asi každý. Poslanec Lubomír Volný (dříve SPD) se se svým výstupem postaral o to, aby se měl internet čím bavit. Nejen, že se dostal do fyzické roztržky s dalšími poslanci poté, co mu byl při jeho výstupu vypnut mikrofon, ale také neměl na sobě roušku. Situace se zhostili meme editoři a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Doporučeno
Rvačka ve Sněmovně: Volný fyzicky napadl předsedajícího schůze Rvačka ve Sněmovně: Volný fyzicky napadl předsedajícího schůze 21. ledna 2021 17:09

Heslem se stalo slovo „flákanec“, které poslanec Volný použil jako metaforu k facce poté, co byl vyzván, aby se začal chovat normálně. Slova využil ve své koláži TMBK. 

Zpět
Sdílet
Diskuse