Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 22:24
Čas čtení 0:49
Daniel Mikolášik

Svět Harryho Pottera možná opět ožije. HBO Max údajně připravuje seriál navazující na kouzelnickou ságu

FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY
Uložit Uložené

Kouzelnický svět se možná opět dostane na televizní obrazovky.

Milovníci kouzelnické ságy Harry Potter mohou mít opatrný důvod k radosti. Podle všeho by se totiž mohli dočkat seriálu z prostředí Bradavic. O uniklých informacích píše The Hollywood Reporter a tvrdí také, že seriál by se mohl představit na streamovací platformě HBO Max.

Zdroje také uvádějí, že vedení Warner Media už o myšlence diskutuje s potenciálními scénáristy a autory seriálu s cílem přivést kouzelnický svět zpět na televizní obrazovky. 

Doporučeno
Myslíš si, že znáš Harryho Pottera? Tyto postavy ve filmech nikdy nebyly, zná je jen pravý fanoušek Myslíš si, že znáš Harryho Pottera? Tyto postavy ve filmech nikdy nebyly, zná je jen pravý fanoušek 21. května 2020 9:59

Na HBO Max možná uvidíme seriál Harry Potter, od kterého se očekává velký úspěch, stejně jako tomu bylo u sedmidílné série fantasy knížek o mladém čaroději od britské autorky J. K. Rowling. Knižní série byla adaptována do osmi celovečerních filmů, které celosvětově vynesly zisk více než 7 miliard dolarů.

Zpět
Sdílet
Diskuse