Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2021 10:52
Čas čtení 1:22
Lukáš Čelka

Brexit zvedl ceny online nákupů: Kurýr si od Londýňanky vyžádal k balíku v hodnotě 200 liber dalších 82 liber

NEWS
Uložit Uložené

„Vůbec jsem netušila, že mi budou účtovány další poplatky za doručení po Brexitu. Dodatečné náklady byly pro mě mírným šokem,“ vyjádřila se Londýňanka.

26letá Londýňanka byla překvapená, když si kurýr za její balík v hodnotě 200 liber vyžádal dalších 82 liber. Její „výhodný“ nákup z Evropské unie tak vrátila do obchodu bez zaplacení, informoval o tom portál BBC.

Ellie Huddleston si původně chtěla dopřát pracovní oblečení z lednových výprodejů. Když objevila výhodnou nabídku, objednala si kabát a několik halenek od svých dvou oblíbených značek oblečení, které sídlí v Evropě. Doručení obou objednávek bylo však opožděné, jelikož její balíky zadržely celní kontroly. Na celnici stály nejméně týden.

Doporučeno
Oficiálně: Youtuber Jake Paul se v boxerském zápase pobije s bývalým bojovníkem UFC. Má míň proher než McGregor, říká o soupeři Oficiálně: Youtuber Jake Paul se v boxerském zápase pobije s bývalým bojovníkem UFC. Má míň proher než McGregor, říká o soupeři 27. ledna 2021 8:25

Londýňanku zarazila zpráva od kurýrní společnosti DPD, která obsahovala žádost o doplacení cla, DPH a dalších poplatků za její objednávku v hodnotě 180 liber. „Vůbec jsem netušila, že mi budou účtovány další poplatky za doručení po Brexitu. Dodatečné náklady byly pro mě mírným šokem,“ vyjádřila se Huddleston.

Domů
Sdílet
Diskuse