Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2021 15:57
Čas čtení 0:44
Daniel Mikolášik

Dominika Cibulková dostala v bratislavském parku pokutu. Při venčení psa porušila zákaz

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Dominika Cibulková a její kamarádka dostala blokovou pokutu.

Kritika vůči bývalé slovenské tenistce Dominice Cibulkové neutichá, právě naopak. Poté, co se 10. ledna provalila kauza o přednostním očkováni proti koronaviru bývalé slovenské reprezentantky i přesto, že nepatří do kritické infrastruktury, vyšla na povrch i další pochybení.

Uživatelé na sociálních sítích ji například kritizovali poté, co se na veřejnost dostala fotografie z bratislavského Starého města, na níž se Cibulková nejednou pohybuje s přáteli a bez roušky. Nyní však Plus 7 dní poukazuje na to, že bývalá tenistka opět porušila zákaz, tentokrát v Sadu Janka Kráľa.

Doporučeno
Dominika Cibulková byla přednostně očkovaná proti koronaviru, i když nepatří do kritické infrastruktury Dominika Cibulková byla přednostně očkovaná proti koronaviru, i když nepatří do kritické infrastruktury 10. ledna 2021 11:42

V sobotu dopoledne údajně s kamarádkou venčila psy v tomto petržalském parku, ve kterém je však zákaz volného pohybu zvířat. Hlídka petržalské městské policie si všimla, že dvojice měla psy vypuštěné z vodítek, čímž porušila zákaz. Dominika Cibulková tak společně s kamarádkou dostala blokovou pokutu. Podle všeho ve výši 30 eur.

„Dominika Cibulková byla řešena za porušení obecně závazného nařízení, kterým se upravují některé podmínky držení psů. Za porušení VZN lze uložit pokutu do výše 30 eur,“ potvrdil pro PLUS 7 DNÍ mluvčí městské policie Peter Pleva. Bývalá sportovkyně se však k incidentu odmítla vyjádřit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Domů
Sdílet
Diskuse