Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2021 10:40
Čas čtení 1:15
Viktor Kniš

Celá rodina potřebovala rehabilitaci, tvrdí Vémola. Ve videu brání lázně, na které upozornil i Úřad veřejného zdravotnictví

NEWS
Uložit Uložené

Karlos Vémola nahrál video pro Spa Aphrodite, ve kterém obhajuje svůj pobyt v lázních s rodinou.

Podle Karlos Vémoly je nepřející každý, kdo jemu a jeho 9členné rodině nedopřeje pobyt v lázních během lockdownu. Reagoval tak na instagramové komentáře, v nichž mu veřejnost píše, že v současné době není bezpečné navštěvovat lázeňská zařízení.

Vémola si myslí, že každý z nás by měl lázně navštívit, protože podle jeho názoru je důležité dbát o své zdraví v době pandemie. Tvrdí, že on i členové jeho rodiny prošli vstupní lékařskou prohlídkou a jeho rodiče i manželka dlouhodobě trpí zdravotními problémy.

Známý bojovník obhajuje sebe i lázně přímo na profilu Spa Aphrodite. I když tvrdí, že jde o cenné rady pro ty, kteří mají zdravotní problémy, na jeho účtech se video neobjevilo.

Doporučeno
Oktagon MMA má nového šampiona! První velkolepá akce roku byla plná tvrdých zápasů Oktagon MMA má nového šampiona! První velkolepá akce roku byla plná tvrdých zápasů 31. ledna 2021 0:06

Lázně již během uplynulého týdne kontrolovaly i úřady. „Regionální úřad veřejného zdravotnictví v Žilině zjistil v úterý 26. ledna 2021 během večerní kontroly v zařízení SPA Aphrodite Rajecké Teplice, že se tam nacházejí i osoby bez návrhu lékaře k léčbě,“ uvedla Refresheru mluvčí ÚVZ.

Domů
Sdílet
Diskuse