Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2021 16:59
Čas čtení 0:59
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová: Někdy dám fotku ze soukromí, aby mě lidé mohli vnímat i jako mámu či partnerku

NEWS
Uložit Uložené

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v podcastu hovořila o výkonu své funkce, ale také o soukromí a důležitosti důvěry.

Zuzana Čaputová má také jako slovenská prezidentka pocit, že dokáže porozumět problémům běžných lidí. A to i díky tomu, že se v minulosti věnovala sociálním oblastem a tématům domácího násilí či environmentálním kauzám. 

„Je pravda, že teď mám roli, která mi dává jisté výhody, ale dává mi i povinnosti a odpovědnost. Kontakt s běžným životem jsem celý svůj život záměrně vyhledávala v tom, co jsem dělala. Nikdy jsem ho neztratila,“ řekla Zuzana Čaputová v podcastu slovenského Denníku N V ženskom rode. Dodala také, že chodí nakupovat do obchodu přesně tak jako všichni ostatní.

Hovořila také o svém soukromí a vztahu s dcerami, který je paradoxně v těchto časech ještě intenzivnější. „Všechny tři jsme v podstatě konstatovaly, že jsme spolu možná tak trochu ‚více‘, kvalitněji než předtím,“ uvedla hlava státu s tím, že si uvědomuje, že jednou přijde den, kdy budou chtít její dcery odejít.

Domů
Sdílet
Diskuse