Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2021 20:32
Čas čtení 0:35
Richard Balog

Louis Vuitton vytvořil plyšového medvídka pro UNICEF. Z prodejní částky 21 tisíc korun organizaci dá přibližně 20 %

Louis Vuitton vytvořil plyšového medvídka pro UNICEF. Z prodejní částky 21 tisíc korun organizaci dá přibližně 20 %
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA
Uložit Uložené

Součástí minikolekce je také náramek se stříbrným zámkem za necelých 10 tisíc korun.

Není pravidlem, že módní značky spolupracují s neziskovými organizacemi a o to více nás potěšilo oznámení minikolekce Louis Vuitton pro UNICEF. Výsledkem jsou produkty, které přinesou pozornost, respektive většinové zisky především francouzskému módnímu domu.

Návrhářský tým Louis Vuitton v čele s Virgilem Ablohem v rámci kampaně #MAKEAPROMISE představil pokračování sady náramků se stříbrným zámkem a také barevného plyšového medvídka s monogramem z organické bavlny. 

Doporučeno
Silueta Air Foamposite One od Nike hlásí návrat na scénu ve velkém stylu, a to během přehlídky Comme des Garçons Silueta Air Foamposite One od Nike hlásí návrat na scénu ve velkém stylu, a to během přehlídky Comme des Garçons 31. ledna 2021 19:44

Samotným kouskům nemůžeme nic vytknout, a to včetně ceny, která je v případě náramků stanovena na 10-13 tisíc korun v závislosti na materiálové úpravy a 21 tisíc korun za oblíbenou dětskou hračku. Problémem může být poměr, jakým společnost jednoho z nejbohatších mužů na světě Bernarda Arnaulta, rozděluje zisk z jejich následného prodeje.

Neziskové organizaci UNICEF totiž putuje pouze přibližně 20 %. Samozřejmě, každá koruna podpoří práci dobrovolníků a zajistí přístup k vodě, potravinám nebo vzdělání dětem na celém světě, je ale možné, že si touto reklamou pouze vedení Louis Vuitton hladí své ego.

Louis Vuitton vytvoril plyšového medvedíka pre UNICEF. Z predajnej sumy 800 eur však organizácii poputuje priblížne 20 %
Zdroj: Louis Vuitton
Domů
Sdílet
Diskuse