Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2021 18:34
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jak vznikl hit Proud od Doriana a Adama Mišíka? Interpreti o úspěšné skladbě odhalili spoustu zajímavostí

REFRESHER ADAM MIŠÍK ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Je tu nový díl našeho formátu Jak vzniká hit.

Vítej u nového dílu naší série Jak vzniká hit. Tentokrát jsme se sešli s Dorianem a Adamem Mišíkem, kteří nám přiblížili vznik jejich společné skladby Proud. Pohodlně se proto usaď a užij si dnešní video, které vzniklo v novém Blakkwood studiu.

Kolik stál klip ke skladbě Proud? Kdo přišel s nápadem na spolupráci Doriana s Adamem? A jak vlastně začátky jejich spolupráce vypadaly? I to se v novém videu dozvíš. Kromě samotných interpretů v dnešní epizodě nechybí ani Enthic, který stojí za produkcí tohoto úspěšného tracku.

Pokud se ti nové video líbí, nezapomeň nám dát like a odběr na našem youtubovém kanále. Do komentářů nám také můžeš napsat, s kým bychom se v rámci formátu Jak vzniká hit měli sejít příště a jakou skladbu rozebrat. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku 13. února 2021 14:20
Domů
Sdílet
Diskuse