Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. února 2021 21:23
Čas čtení 0:49
Daniel Mikolášik

Na Slovensku došlo k brutální vraždě. Obviněný si prý chtěl vyzkoušet, „jaké je to zabít člověka“

NEWS
Uložit Uložené

Pachatelé zavražděného vylákali pod záminkou, aby s nimi popil.

V blízkosti čerpací stanice ve slovenském městě Martin došlo k brutální vraždě, z motivu pachatele mrazí. Chtěl si totiž prý vyzkoušet, „jaké to je zabít člověka“. Společně s dalším obviněným měli navázat náhodný kontakt s poškozeným, informuje o tom Policie Slovenské republiky na Facebooku.

Obvinění jsou dva muži, kteří měli zavražděného vylákat do prostorů opuštěného krytu civilní ochrany pod záminkou, aby společně pili. Po krátkém rozhovoru vešli do vedlejší místnosti, kde oběti obviněný oznámil, že je to jeho poslední den a v noci zemře.

Doporučeno
Policista a vrah: Ve vězení kreslil mučení žen a popisoval jejich vraždy. Připisují mu přes 30 obětí Policista a vrah: Ve vězení kreslil mučení žen a popisoval jejich vraždy. Připisují mu přes 30 obětí 15. ledna 2021 14:30

„Došlo k jeho fyzickému napadení, padaly kopance a údery do těla a hlavy a také údery dřevěným hranolem. K útoku se měl přidat i druhý obviněný, srozuměný s pohnutkou usmrcení poškozeného. Následně měl vzít skleněný střep s tím, že si chce být na sto procent jistý, že je poškozený mrtvý,“ píší muži zákona.

Jeden obviněný mu podřízl střepem krk, druhý mu zas začal řezat do oblasti hlavy se slovy, že chce vidět jeho mozek. Jelikož šlo o úkladnou vraždu, případ převzala NAKA. Soudce pro přípravné řízení rozhodl o vazebním stíhání obviněných.

„Poškozený tak utrpěl mnohočetné rány obličeje, části hlavy a různá poranění s krevními podlitinami a odřeninami po celém těle. Skončil s roztříštěným obličejovým skeletem. Velké množství zranění různého charakteru vedlo k jeho smrti,“ informuje policie.

Domů
Sdílet
Diskuse