Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2021 18:32
Čas čtení 0:55
Daniel Mikolášik

Dubajská princezná nahrala desivé videá: Tvrdí, že je rukojemníčkou v luxusnej vile a bojí sa o svoj život

NEWS
Uložit Uložené

„Situácia sa každý deň stáva zúfalejšou,“ hovorí vo videu dcéra jedného z najbohatších a najvplyvnejších mužov v Dubaji.

Dcéra viceprezidenta Spojených arabských emirátov (SAE) a emira Dubaja Muhammada ibn Rašída Maktúma, ktorý patrí medzi najbohatších a najvplyvnejších mužov v krajine, natočila kontroverzné video z vily, kde sa aktuálne nachádza. V ňom tvrdí, že ju držia v zajatí proti jej vôli, píše BBC.

„Som rukojemníčkou a táto vila bola premenená na väzenie. Vonku sa nachádzajú piati policajti a dve policajtky sú vo vnútri domu. Obávam sa o svoju bezpečnosť a svoj život každý deň,“ hovorí vo videu.

Doporučeno
Korunní princ Dubaje si nežije špatně. Fazza má na kontě miliony a o životě zbohatlíka informuje i na Instagramu Korunní princ Dubaje si nežije špatně. Fazza má na kontě miliony a o životě zbohatlíka informuje i na Instagramu 18. ledna 2018 13:51

Princezná Latífa sa už v roku 2018 pokúšala utiecť z krajiny, no neúspešne. Pokus vtedy rovnako opísala na video, ktoré zdieľali mnohé svetové médiá. Jej otec mal minulý rok nariadiť, aby ju a jej sestru uniesli. Podľa jej slov ju únoscovia našli na jachte pri indickom pobreží a násilne ju odviedli späť do väzenia v Dubaji.

Domů
Sdílet
Diskuse