Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2021 15:18
Čas čtení 0:38
Marián Mauik Biel

Office od Microsoftu je již dostupný pro iPady. Dělá z nich ještě lepší pracovní nástroje

TECH
Uložit Uložené

Word nebo Excel je pro iPadOS dostupný už pár měsíců. Teď už ale také v balíku Office s několika doplňky.

Microsoft již minulý podzim uvedl vylepšené verze jeho aplikací jako Word, Excel a PowerPoint pro iPhony a iPady. Zlepšil grafické prostředí s přehlednější nabídkou možností a podporována je plnohodnotná práce s myší a externí klávesnicí. Mimochodem s plnou podporou slovenštiny.

Doporučeno
Bill Gates v roce 2015 předpověděl pandemii. Nyní varuje před dvěma novými katastrofickými scénáři Bill Gates v roce 2015 předpověděl pandemii. Nyní varuje před dvěma novými katastrofickými scénáři 7. února 2021 20:22

Nyní už je dostupný balík Microsoft Office pro iPadOS. Spojuje v sobě všechny zmíněné pracovní nástroje a přidává i doplňky jako snadné vytváření PDF dokumentů nebo jejich podepisování. Zároveň podporuje všechny možnosti iPadOS jako například rychlé přepínání mezi aplikacemi nebo otevření více oken najednou. Jinak řečeno, dělá z iPadů Pro plnohodnotný kancelářský laptop.

Zpět
Sdílet
Diskuse