Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2021 17:03
Čas čtení 0:45
Richard Balog

Argentínsky umelec predal virtuálny nábytok za viac ako 370 000 eur. Majitelia ho môžu využiť napríklad v hre Minecraft

Argentínsky umelec predal virtuálny nábytok za viac ako 370 000 eur. Majitelia ho môžu využiť napríklad v hre Minecraft
Zdroj: Andrés Reisinger
KULTURA
Uložit Uložené

Andrés Reisinger rozširuje realitu a poukazuje na hybridnú éru, v ktorej je umenie oslobodené od akýchkoľvek časových či priestorových obmedzení.

Rovnako, ako hudba či móda, tak ani umenie a priemyselný dizajn nemajú žiadne limity. Najnovšie nás o tom presvedčil Andrés Reisinger, ktorý prostredníctvom aukcie predal kolekciu virtuálneho nábytku za viac ako 370 000 eur

Argentínsky dizajnér veľmi šikovne využil technologický pokrok, kultúrne zmeny a taktiež súčasnú pandémiu, ktorá urýchlila rozmach digitálneho sveta. 

Doporučeno
Černá fasáda, která ukrývá světlý interiér aneb dokonalá přestavba starší chaty z minulého století od českých architektů Černá fasáda, která ukrývá světlý interiér aneb dokonalá přestavba starší chaty z minulého století od českých architektů 19. února 2021 12:54

The Shipping, ako znie názov kolekcie, sa skladá z veľmi nápaditých kusov nábytku, ktorý v sebe spája predstavivosť autora s hmatateľnosťou, čím ohlasuje hybrydnú realitu a podľa všetkého, ide o prekvapivo lukratívnu záležitosť hodnú investície. 

Domů
Sdílet
Diskuse