Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2021 14:02
Čas čtení 0:45
Vojtěch Vanda

Muž z Brna na své porušování omezení pohybu upozorňoval ohňostrojem

Muž z Brna na své porušování omezení pohybu upozorňoval ohňostrojem
Zdroj: TASR - Roman Hanc
ZAJÍMAVOSTI BRNO
Uložit Uložené

Strážníkům neutekl.

Jak upozornit na to, že nedodržuješ vládní opatření. V Brně třeba ohňostrojem. Osmatřicetiletý muž se v sobotu těsně před půlnocí snažil upoutat zraky městských strážníků tím, že uprostřed tramvajového pásu na Cejlu v Zábrdovicích odpálil krabici barevného ohňostroje. Když jej autohlídka chtěla zastavit, řekl jen „čau“ a chtěl odejít. Policie jej viní z několika přestupků.

Doporučeno
Muž z Prahy donutil ženu, aby na něj přepsala svůj byt. Získal jej i s věcným břemenem ženiny babičky Muž z Prahy donutil ženu, aby na něj přepsala svůj byt. Získal jej i s věcným břemenem ženiny babičky 25. února 2021 18:44

Zvláštní formu zábavy na večer si vybral osmatřicetiletý muž v Brně. V sobotu před půlnocí se totiž rozhodl, že lidem bydlícím na Cejlu okoření spaní, a odpálil na tramvajovém pásu krabici plnou zábavní pyrotechniky. Výbuch zaznamenala autohlídka, která zrovna v tento moment kolem projížděla. 

„Muž rychlým krokem odešel na chodník, kde ho strážníci vyzvali k předložení dokladů. Na to jim odvětil slovem ‚čau' a chtěl se kvapně vzdálit. Hlídka mu však zastoupila cestu a upozornila ho, že je podezřelý z několika přestupků,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Doporučeno
19letou hráčku Call of Duty pobodal její spoluhráč. Video brutální vraždy měl sdílet přes WhatsApp 19letou hráčku Call of Duty pobodal její spoluhráč. Video brutální vraždy měl sdílet přes WhatsApp 26. února 2021 7:13

Fanoušek do ohňostrojů se nyní bude příslušnému správnímu orgánu zpovídat hned z několika přestupků. Aby toho nebylo málo, kromě porušení zákazu vycházení nedbal brněnské vyhlášky o pyrotechnice, dále je podezřelý z rušení nočního klidu, a k tomu si během rozhovoru s hlídkou nechránil dýchací cesty. Podle jeho slov totiž roušku neměl.

Domů
Sdílet
Diskuse